Aanmelden COVID-19 test

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor het laten uitvoeren van een corona (COVID-19) test. Wij willen u vragen om uw gegevens hieronder in te vullen of goed te controleren en te bevestigen.

Al deze informatie hebben wij nodig voor de uitvoering en verwerking van de test en is dus verplicht. Als er van u informatie ontbreekt kunnen wij u niet testen.

U dient de onderstaande gegevens goed te controleren en te bevestigen:Zodra wij uw bevestiging hebben ontvangen nemen wij contact met u op en plannen wij uw test in en ontvangt u van ons de uitnodiging.

Informatie over welke test u krijgt en hoe de test werkt kunt u terugvinden op https://www.preventvaccins.nl/corona-test/.

Ingeval dat er na de test bij u een actieve COVID-19 besmetting wordt vastgesteld zullen wij u daarover direct informeren en wordt door onze arts ook de GGD geïnformeerd over deze uitslag inclusief uw contact gegevens. Dit moeten wij doen omdat COVID-19 een meldingsplichtige ziekte is.
Omdat wij in dat geval uw gegevens met de GGD delen dient u hier vooraf toestemming voor te geven. Bij het niet geven van deze toestemming en de gegevenscontrole-bevestiging kan er geen test plaatsvinden.
Na het afnemen van de test worden de afgenomen materialen door ons laboratorium onderzocht en wordt de uitslag binnen minimaal 72 uur aan u geïnformeerd via de eigen online pagina waarvan u een inlog-link ontvangt via het bij ons bekende email adres van u.
wachten..
SSL security © VaccinatieNet.nl 2014 - 2020  | Techniek: paqqa